Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/3/2011 Εορταστική νίκη με Sunderland (vid)

Σαν σήμερα: 20/3/2011 Εορταστική νίκη με Sunderland (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Sunderland στο Stadium of Light για το πρωτάθλημα, με τον Luis Suarez να γιορτάζει με ιδιαίτερο τρόπο την γέννηση του γιου του, μία μέρα νωρίτερα.

Έχοντας όχι και την καλύτερη παράδοση στο Stadium of Light (ήττα με γκολ από μπαλόνι σε παλαιότερο παιχνίδι για παράδειγμα), οι Κόκκινοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού κι ευτύχησαν να προηγηθούν με μία μάλλον αμφισβητούμενη φάση. Ο John Mensah των γηπεδούχων, μαρκάρει αντικανονικά τον Jay Spearing οριακά εκτός περιοχής αλλά ο διαιτητής Kevin Friend έδειξε την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Sunderland. Ο Dirk Kuyt θα ευστοχήσει από τα 11 βήματα στο 33′ και οι Reds θα πανε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι θα σιγουρέψουν τη νίκη τους με γκολ του Luis Suarez από πολύ δύσκολη γωνία στο 77′, εκμεταλλευόμενος άριστα την ασίστ του Dirk Kuyt. Το γκολ ο σκόρερ μαζί με τους συμπαίκτες του θα το πανηγυρίσουν με ιδιαίτερο τρόπο, αφιερωμένο στη γέννηση του γιου του Suarez, την προηγούμενη μέρα του παιχνιδιού.

Για τους γηπεδούχους, δεν γλίτωσε την αποβολή ο John Mensah στο δεύτερο μέρος.

Στο γήπεδο προσήλθαν 47.207 θεατές.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 20/3/2011 Εορταστική νίκη με Sunderland
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com